Selvbetjent kasse

SELVBETJENT ER FREMTIDEN

Vi har stor fokus på selvbetjening, utvikler for dette behovet og ønsket fra markedet, og har levert selvbetjente kassesystem i 7-8 år til kunder over hele Norge.

Vi har spesialisert oss på servering, og levert selvbetjente kassesystem og løsninger til kantine, fastfood, kaffebar, og andre typer serveringssteder. Vi kan også levere enklere selvbetjente system til butikk/kiosk.

I tillegg til betjent og selvbetjent kassesystem og automat/ kiosk, tilbyr vi komplett bestillingssystem for takeaway, til alt fra de med en avdeling til større kjeder, samt webløsning og mobil applikasjon for kundebestillinger. Vi leverer også Frontline Faktura, komplett tilbud, ordre og fakturasystem, samt integrering mot deres regnskapssystem.

 

Telefon 46425700

© Connect Norway AS

Frontline Systems, Frontline kassesystem, Frontline Kiosk, self service kasse, automat, ekspress kasse, selvbetjent kasse, kassesystem, digital signage, digital meny, mobil bestillings app, webbestilling løsning, bestillingsløsning, takeaway system, CRM, fakturasystem, regnskapsintegrering