Frontline Fakturasystem

November 30, 2016

 

Frontline tilbyr eget fakturasystem integrert med kassesystemet. Webbasert, ordre, faktura, kunder, historikk, rapporter, automatisk fakturering er mulig, integrert med Frontline, integrert med Frontline Webadminstrasjon, integrering med regnskap er mulig.

Please reload

Featured Posts

32" KIOSK, SELF-SERVICE MASKIN

January 3, 2020

1/6
Please reload

Recent Posts

September 30, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Connect Norway AS

Frontline Systems, Frontline kassesystem, Frontline Kiosk, self service kasse, automat, ekspress kasse, selvbetjent kasse, kassesystem, digital signage, digital meny, mobil bestillings app, webbestilling løsning, bestillingsløsning, takeaway system, CRM, fakturasystem, regnskapsintegrering