Godkjent kassesystem for servering, kantine, bakeri og kiosk

September 30, 2018

Frontline er et godkjent kassesystem, som følger den nye kassaloven, som ble lansert 1.1.2017, og som gjelder gra 1.1.2019.

 

Frontline er spesialtilpasset for kantine, bakeri, restaurant, cafe, fastfood, kiosk og lignende bruk. Systemet brukes over hele landet, av store og små kunder, private og offentlige, frittstående og kjeder.

 

Grunnen til at store og små kunder velger oss er at Frontline er et selvforklarende, oversiktlig og brukervennlig system, som krever minimalt med opplæring, som har alle funksjoner våre kunder trenger, både på kasse, på web, og tilgjengelig på mobil, samtidig som at Frontline er et driftssikkert system, og at vi alltid levere som avtalt.  Vi har referanser hvis det er ønskelig.

 

Frontline er integrert med en rekke kjente regskapsystem, og tilfredsstiller alle krav fra Skatteetaten.

 

Vi leverer alt av hardware til kasse, bankterminaler, montering, service og support.

 

Kasselisens kr 399/mnd, og gratis etablering.

 

 

 

Please reload

Featured Posts

32" KIOSK, SELF-SERVICE MASKIN

January 3, 2020

1/6
Please reload

Recent Posts

September 30, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Connect Norway AS

Frontline Systems, Frontline kassesystem, Frontline Kiosk, self service kasse, automat, ekspress kasse, selvbetjent kasse, kassesystem, digital signage, digital meny, mobil bestillings app, webbestilling løsning, bestillingsløsning, takeaway system, CRM, fakturasystem, regnskapsintegrering