Nyhet! Frontline KIOSK (for selvbetjening)

September 17, 2019

Gjør som de største fastfoodkjedene i Norge allerede har gjort, ta i selvbetjent kioskløsning i din restaurant.

 

Vi lanserer i disse dager Frontline KIOSK, selvbetjent kundeautomat for serveringssteder, i 32" størrelse, vertikalt format, 1.75 meter høy, 70 kilo, med fastmontert Verifone Vx820 bankterminal, innebygd kvitteringsprinter, og Frontline KIOSK system installert.

  • Behold eksisterende kassesystem og eventuelle apper som i dag. 

  • Frontline KiOSK tar automatisk kasseoppgjør hver natt. 

  • Frontline Kiosk sender automatisk dagsrapport til valgfri e-post. 

  • Frontline Kiosk krever ingen opplæring av kunder før bruk.

At kundene tar i bruk Frontline KIOSK betyr at behovet for betjening i kasse reduseres opp til 100%, dermed kan lønnskostnad reduseres, eller bemanning flyttes til feks produksjon. 

 

Kunder som har brukt slike løsninger melder tilbake at de handler mer på selvbetjente automater enn planlagt, fordi det gis tilbud i på automaten, viser andre produkter en plutselig får lyst på, og det å handle uten å måtte si det høyt i rommet gjør det lettere å handle andre varer enn kun de planlagte. Selvbetjent KIOSK gjør det gøy å handle selv, og er behagelig for kundene, de ikke trenger å kommunisere med noen.

Please reload

Featured Posts

32" KIOSK, SELF-SERVICE MASKIN

January 3, 2020

1/6
Please reload

Recent Posts

September 30, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Connect Norway AS

Frontline Systems, Frontline kassesystem, Frontline Kiosk, self service kasse, automat, ekspress kasse, selvbetjent kasse, kassesystem, digital signage, digital meny, mobil bestillings app, webbestilling løsning, bestillingsløsning, takeaway system, CRM, fakturasystem, regnskapsintegrering