Frontline Digital Meny

March 20, 2020

Digitaliser menyen på deres spisested. Bytt ut kostbare plakater med profesjonelle digital signage skjermer. Digitale menyer gir dere mulighet til å bytte innholdet i menyen når som helst, 24 timer i døgnet, og i løpet av minutter. 

 

Med Frontline Digital Meny er det mulig å legge flere bilder i loop, dermed vise frem mer av menyen, fristende matbilder, kjøre flere kampanjer, osv.

 

Med Frontline Digital Meny kan dere velge å bruke bilder eller vise en fullskjerm webside med feks meny, hvor priser i menyen kan knyttes direkte opp mot Frontline kassesystem, slik at når en pris endres i Frontline, så endres den også på skjermene.

 

Frontline Digital Meny forutsetter Frontline kassesystem.

 

Pris Frontline Digital Meny, kr 100 eks mva, pr måned.

 

 

Please reload

Featured Posts

32" KIOSK, SELF-SERVICE MASKIN

January 3, 2020

1/6
Please reload

Recent Posts

September 30, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Connect Norway AS

Frontline Systems, Frontline kassesystem, Frontline Kiosk, self service kasse, automat, ekspress kasse, selvbetjent kasse, kassesystem, digital signage, digital meny, mobil bestillings app, webbestilling løsning, bestillingsløsning, takeaway system, CRM, fakturasystem, regnskapsintegrering